Winkel

In onze winkel kun je terecht voor delicatessen en verse producten maar ook voor cadeaus of gewoon iets leuks voor jezelf, allemaal authentiek Italiaanse producten.

Van Dolce zoals chocolade en snoepjes tot aan crostini’s of (gluten vrij) pizza meel en alles wat daar tussen zit. De olijfolie van Antica Frantoio Ciabarra importeren we zelf en is in Nederland alleen bij ons verkrijgbaar. Regelmatig hebben we ook verse truffels en truffel producten van Il mondo del tartufo. Met de Leusdense wijnkoperij Walrave hebben wij voor u een prachtig wijn assortiment samengesteld. Heerlijke wijnen om bij weg te dromen naar Italiaanse sferen. 

Mangiape is geselecteerd dealer van SMEG keuken apparatuur, te verkrijgen in 7 hippe kleuren. Loop bij ons binnen en probeer ze zelf uit. En wie kent ze niet, die 6 hoekige Italiaanse koffiezettertjes van Bialetti, wij hebben ze !! Mooie olijfhouten planken, schalen, bakjes en nog veel meer van Bowls & Dishes. het allermooiste vinden we misschien nog wel het Ambachtelijke Italiaans hand beschilderde servies. 

 Kortom alles voor een origineel cadeau, of gewoon om jezelf eens te verwennen. Kom kijken we helpen u graag.